Δείξτε λίγη αγάπη στο αυτοκίνητό σας

Πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να διατηρήσουν το αυτοκίνητό τους σαν καινούργιο. Ένας εύκολος τρόπος για να το πετύχετε αυτό είναι απλά να πλένετε το αυτοκίνητό σας κάθε τόσο για να το διατηρείτε καθαρό. Ωστόσο, εκτός από το πλύσιμο του αυτοκινήτου σας, θα πρέπει επίσης να το βρείτε λεπτομερώς. Η αυτόματη λεπτομέρεια είναι πολύ πιο λεπτομερής από ένα γρήγορο πλύσιμο. Η αυτόματη λεπτομέρεια περιλαμβάνει τον καθαρισμό του εσωτερικού και του εξωτερικού του αυτοκινήτου σας και την ολοκλήρωσή του με γυάλισμα και αποτρίχωση για να γυαλίζει. Αυτή η υπηρεσία μπορεί να φαίνεται κατάλληλη μόνο για όσους διαθέτουν εκθεσιακά αυτοκίνητα, αλλά μια λεπτομέρεια αυτοκινήτου είναι απαραίτητη για τη σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου σας και εδώ είναι οι λόγοι για τους οποίους:

Βελτιώνει την αξία μεταπώλησης

Σύμφωνα με το CarsDirect.com, με την αρωματικα αυτοκινητου επιτυχή ενσωμάτωση της αυτόματης λεπτομέρειας ως μέρος της τακτικής ρουτίνας συντήρησης του αυτοκινήτου σας, θα βελτιώσετε την αξία μεταπώλησης του οχήματός σας πολύ περισσότερο από κάποιον που δεν αναλύει συνεχώς το αυτοκίνητό του. Ένα άρθρο στο Bankrate.com αναφέρει ότι ένα όχημα μπορεί να υποτιμηθεί κατά τριάντα τοις εκατό μετά από ένα έτος χρήσης και μπορεί να υποτιμηθεί κατά πενήντα τοις εκατό μετά από τρία χρόνια χρήσης. Συνήθως ένα καινούργιο αυτοκίνητο μπορεί να κοστίσει περίπου 30.300 δολάρια όπως αναφέρεται στη Wall Street Journal. Αυτό σημαίνει ότι μετά από τρία χρόνια θα άξιζε περίπου 15.150 $. Από την άλλη πλευρά, η CarsDirect ισχυρίζεται ότι ακόμη και το να έχετε λεπτομερώς το αυτοκίνητό σας μια φορά ακριβώς πριν το δείξετε σε έναν πιθανό αγοραστή, μπορεί να σας βοηθήσει να πουλήσετε το αυτοκίνητό σας έως και χίλια δολάρια περισσότερο.

Προστασία από περιβαλλοντικές βλάβες

Ανεξάρτητα από το αν παρκάρετε το αυτοκίνητό σας στο γκαράζ σε αντίθεση με το εξωτερικό στο δρόμο ή στο δρόμο, το όχημά σας είναι βέβαιο ότι θα αντιμετωπίσει τα στοιχεία. Οι καταιγίδες και οι ακτίνες UV μπορούν να προκαλέσουν σοβαρή ζημιά εάν το αυτοκίνητό σας δεν φροντίζεται σωστά. Εάν ζείτε σε μια περιοχή όπου μπορεί να πέσει όξινη βροχή, τότε οι καταιγίδες μπορεί να είναι τεράστιο πρόβλημα, καθώς μπορούν εύκολα να καταστρέψουν τη βαφή σας. Όπως συζητήθηκε στο Autopia.org, οι ακτίνες UV μπορούν να βλάψουν το χρώμα του αυτοκινήτου σας, προκαλώντας το να αλλάξει χρώμα, να ξεφλουδίσει και να χάσει τη γυαλάδα του. Οι ακτίνες UV μπορεί να προκαλέσουν οξείδωση, η οποία προκαλεί το χρώμα να γίνει θαμπό. Ευτυχώς, μια καλή λεπτομέρεια μπορεί να προστατεύσει και να διατηρήσει το χρώμα του αυτοκινήτου σας.

Διατηρεί το Αυτοκίνητό σας

Σε όλους αρέσει να παίρνουν ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο. Δυστυχώς, αυτό το άρωμα νέου αυτοκινήτου και η εμφάνιση νέου αυτοκινήτου εξασθενούν με την πάροδο του χρόνου, αλλά μπορείτε να επιβραδύνετε τη γήρανση του κάνοντας ένα σέρβις λεπτομέρειας αυτοκινήτου τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Μια σωστή λεπτομέρεια θα εκτελέσει ένα αφρώδες μαξιλάρι στο εξωτερικό για να αφαιρέσει μικρές γρατσουνιές. Θα περιλαμβάνει επίσης συνήθως τη χρήση μιας ράβδου αργίλου για την αφαίρεση ρύπων και σκόνης, όπως η σκόνη σιδηροτροχιών και η σκόνη φρένων, που μπορούν να διαπεράσουν το διαφανές στρώμα του οχήματός σας και να καταστρέψουν το χρώμα του. Η Detailing φροντίζει το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας αφαιρώντας τυχόν βρωμιά και απολυμαίνοντας το εσωτερικό, κάτι που αφήνει το όχημά σας να μυρίζει υπέροχα χωρίς τη χρήση αποσμητικού αυτοκινήτου. Επομένως, η συνεχής λεπτομέρεια του αυτοκινήτου σας μπορεί να το κρατήσει τόσο υπέροχο όσο την ημέρα που το αγοράσατε.